Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το “Δέντρο της Αγάπης” στόλισαν τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων Ωρωπού

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πλατεία «Μητέρας» στη Σκάλα Ωρωπού γέμισε με ευχές των παιδιών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου που με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους στόλισαν το «μπλε» δέντρο της Αγάπης που έχει στήσει για τις ημέρες των εορτών ο Δήμος Ωρωπού.

Μπροστά από το λιμάνι περίμενε τα παιδιά ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Αγγελος Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Λούπης, ο τοπικός σύμβουλος Σκάλας Ωρωπού Χριστόφορος Κούτσουρης και ο τοπικός σύμβουλος Νέων Παλατίων Μιχάλης Οικονομίδης, ανταλλάσοντας ευχές για τις γιορτινές ημέρες αλλά και για την έλευση της νέας χρονιά.
Ευχή όλων το 2021 ήταν να νικηθεί η πανδημία του covid-19 ώστε μικροί και μεγάλοι να επιστρέψουν στην κανονικότητα. «Ως άνθρωποι και ως Δημοτική Αρχή είμαστε στο πλευρό των παιδιών και των οικογενειών τους καθώς και στη διάθεση των εκπαιδευτικών. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου είναι ανοικτές για να υπηρετούν το έργο σας και να δίνουν λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύψει», είπε ο δήμαρχος Ωρωπού προς τους διευθυντές των σχολείων και ευχήθηκε στα παιδιά «καλή χρονιά» με υγεία και πρόοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία συμβολική κίνηση καθώς το μπλε είναι το χρώμα του αυτισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ