Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε η σορός της Σταυρούλας από την Κυψέλη

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο πατριός της άτυχης γυναίκας ενημερώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής πως η σορός που βρέθηκε στον Πόρο ανήκει στην Σταυρούλα.

Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο για την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή.

Η γυναίκα – η οποία αγνοούνταν από τις 23 Αυγούστου 2023 – είναι και επίσημα νεκρή, καθώς η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο έξι μήνες πριν επιτέλους ταυτοποιήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως η σορός είχε βρεθεί στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά και έκτοτε παρέμενε στα αζήτητα.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στη σορό της φέρεται να είναι τα ίδια με αυτά που φορούσε η 53χρονη.

«Φως» στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή, με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών να κάνουν λόγο για δυστύχημα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να κολυμπούσε και για άγνωστο λόγο να έχασε τις αισθήσεις και να πέθανε μέσα στη θάλασσα.

«Η Σταυρούλα άφησε γράμμα, ήταν για τον πατέρα της»

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Στέλλα – συγκάτοικος της Σταυρούλας – πριν εξαφανιστεί της είχε αφήσει ένα γράμμα. Αυτό μάλιστα παραμένει στην κατοχή της και έχει δοθεί ήδη σε γραφολόγο.

Το γράμμα αυτό φέρεται να απευθύνεται στον πατέρα της Σταυρούλας, Ζήση.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν απορρίψει ούτε το ενδεχόμενο αυτοχειρίας, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό του πνιγμού μετά από κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ