Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σχεδιασμός πρότυπων λαϊκών αγορών στην Αττική

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην λαϊκή αγορά του Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον αναπληρωτή καθηγητή στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Σχολής εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κο Π. Πάγκαλο, καθηγητές και φοιτητές, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για τον σχεδιασμό των νέων πρότυπων λαϊκών αγορών.

 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ Περιφέρειας Αττικής, Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού των Λαϊκών Αγορών, τόσο στον τρόπο λειτουργίας όσο και στην γενικότερη εικόνα τους, με την δημιουργία νέων πρότυπων λαϊκών αγορών.

 

Κατά την επίσκεψη δόθηκε η ευκαιρία στους φοιτητές και τους καθηγητές του τμήματος Βιομηχανικού Σχεδίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  να αποκτήσουν μία βασική αντίληψη γύρω από όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τους πάγκους και τα παρελκόμενα εργαλεία που απαιτούνται στην εργασιακή καθημερινότητα των πωλητών των λαϊκών αγορών, προκειμένου να προχωρήσουν σε μια αρχική μελέτη αναφορικά με τη δημιουργία των νέων πρότυπων πάγκων για τις λαϊκές αγορές.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ