Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συγκέντρωση φαρμάκων για την Παλαιστίνη στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις


Η δημοτική παράταξη της Νέας Ιωνίας “Δημιουργία-Αλληλεγγύη”. επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Παναγιώτης Μανούρης, διοργανώνει συγκέντρωση φαρμάκων, ιατρικού υλικού και οικονομικής ενίσχυσης στους πληγέντες κατοίκους της Γάζας.

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής: «Για ακόμα μία φορά ο Παλαιστινιακός λαός δοκιμάζεται σκληρά. Η Γάζα φλέγεται και οι βομβαρδισμοί έχουν τραγικά θύματα, κυρίως τον άμαχο πληθυσμό και τα παιδιά. Χιλιάδες οι νεκροί οι τραυματίες και οι εκτοπισμένοι.
Η παράταξή μας «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» σε μια προσπάθεια συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης και σε συνεργασία με φαρμακεία της πόλης και συμπολίτες μας, στηρίζει τη συλλογή φαρμακευτικής και οικονομικής βοήθειας, που θα σταλεί στη Λωρίδα της Γάζας μέσω της Fair Planet, που έχει επανειλημμένα αναλάβει δράσεις με αποστολές ιατροφαρμακευτικής βοήθειας στην περιοχή.
Η συγκέντρωση φάρμακων, υγειονομικού υλικού και οικονομικής ενίσχυσης, θα γίνει την Πέμπτη 31 Ιουλίου από τις 6.00μμ. έως τις 8μμ. στα γραφεία της παράταξης, επί της οδού Ευαγγελικής Σχολής 1 στον δεύτερο όροφο. Τα συγκεντρωθέντα θα παραδοθούν στην έδρα της Fair Planet για καταγραφή και αποστολή στην περιοχή.
Αναγκαία φάρμακα είναι τα εξής: Αιμοστατικά, σπασμολυτικά, φάρμακα πεπτικού, καρδιολογικά, πνευμονολογικά, αντιεπιληπτικά, αντιδιαβητικά, κορτικοειδή, αντιφλεγμονώδη,  αναλγητικά,  αντιβιοτικά, αντισηπτικά, βιταμίνες, ασβέστιο, καρνιτίνη, μαγνήσιο, σίδηρος, παρεντερικά διαλύματα.
Επίσης υγειονομικό υλικό: Ουροκαθετήρες διαφόρων μεγεθών και ουροσυλέκτες Urine Bags, γάντια αποστειρωμένα όλα τα μεγέθη, Lavin, ράμματα και γάζες όλων των μεγεθών, φλεβοκαθετήρες/πεταλούδες, λευκοπλάστη Adhesive Tape, γυψόγαζες, σύριγγες και βελόνες όλων των ειδών, μάσκες οξυγόνου με δοχείο για νεφελοποίηση, χειρουργικές λάμες Surgical Blades, X-Ray Film.
Όλα τα φάρμακα και τα υλικά δεν πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης μικρότερη από έξι μήνες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ