Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Ιλίου απευθύνει ανοικτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παιδιών των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου για τη νέα σχολική χρονιά. Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών ξεκίνησε από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 9:00 με 17:00 στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών Ιλίου, Κάλχου 64 & Ικάρου 28 στο Ίλιον.
«Καλούμε πολίτες και επιχειρήσεις να δείξουν για άλλη μια φορά το αλληλέγγυο πρόσωπό τους και να σταθούν συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας είδη όπως τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, κασετίνες, είδη ζωγραφικής κ.ά.  Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύ σημαντική για να ξεκινήσουν όλοι οι μαθητές τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο» σημειώνεται από το Δήμο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ιλίου (Νέστορος 101, Ίλιον, 1ος όροφος). Μπορούν επίσης, να απευθύνονται στο Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου (Κάλχου 64 & Ικάρου 28, Ίλιον).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ