Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στη Μεταμόρφωση η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας  «Κωστάκης Μεσογίτης» σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής έχει τη χαρά να συμμετάσχει και φέτος στην 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).  

Το ραντεβού έχει δοθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:30 στην Πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος όπου θα μοιραστούν τα μπλουζάκια της Λαμπαδηδρομίας και θα δοθούν οι σχετικές οδηγίες στους συμμετέχοντες. Η λαμπαδηδρομία θα προηγηθεί των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος εκείνη την ημέρα.

Η παραλαβή της «Φλόγας της Αγάπης» θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σημείο στις 18:00 και στη συνέχεια η φλόγα θα περιφερθεί στους δρόμους της πόλης καταλήγοντας στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης (Λητούς 1) όπου και θα λάβει χώρα το άναμμα της εστίας.

Η πορεία της λαμπαδηδρομίας που έχουμε προγραμματίσει είναι η εξής:

Υποδοχή Φλόγας: Πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Διαδρομή: Ι. Ράλλη – Φ. Γκινοσάτη – Πλάτωνος – Γ. Δροσίνη – Τατοΐου – Κορίνθου – Χείρωνος – Νιρβάνα – Αλεξανδρουπόλεως – Χαλκιδικής – Λητούς  

Άναμμα Εστίας: Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης (Λητούς 1, Μεταμόρφωση)

Παράλληλα  με την παραπάνω διαδρομή η οποία αφορά τους πεζούς λαμπαδηδρόμους, θα υπάρξει και δεύτερη διαδρομή για ποδηλάτες λαμπαδηδρόμους με την ίδια αφετηρία και κατάληξη στο Συνεδριακό Κέντρο.

“Η Λαμπαδηδρομία στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με τη Εθελοντική Αιμοδοσία και να τονίσει τη σημασία της προσφοράς των Εθελοντών Αιμοδοτών ως κοινωνική ομάδα, στην οποία πρέπει να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας. Ελάτε να μεταφέρουμε όλοι μαζί το μήνυμα της ζωής, της ελπίδας και του εθελοντισμού!” τονίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ