Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Δικτύωση» στην τοπική κοινότητα

Δημοσιεύθηκε

στις


Στα πλαίσια της γνωριμίας με την τοπική κοινότητα, οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας Ιλίου συνεχίζουν επιτυχώς τη δράση κοινωνικής δικτύωσης με τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του δήμου Ιλίου, ενημερώνοντας για το έργο, τα οφέλη και τις ανάγκες των κοινωνικών δομών. Με στόχο την προβολή του προγράμματος και την ευαισθητοποίηση της εμπορικής κοινότητας Ιλίου, οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Ίλιον-Στήριξη» επεκτείνουν τη δράση προκειμένου να ενταχθούν ακόμα περισσότερα καταστήματα στο δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που παρέχουν σταθερή στήριξη προς τι δομές μέσα από τη μηνιαία προσφορά , τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων και υπηρεσιών.

Παράλληλα, εκτός από τη δικτύωση με την τοπική εμπορική κι επιχειρηματική κοινότητα, οι κοινωνικές δομές υποστηρίζονται πλέον και από ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις εστίασης του δήμου. Συγκεκριμένα, στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος «Ίλιον-Στήριξη» έχουν ενταχθεί και χώροι εστίασης (καφετέριες) με σκοπό τη δωρεάν παροχή καθορισμένου αριθμού καφέ προς τους ωφελουμένους μας.

“Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι στέκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας!” τονίζεται από τους ανθρώπους του Δικτύου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ