Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Πρόγραμμα θερινών κατασκηνώσεων από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εφαρμόζει και φέτος πρόγραμμα θερινών κατασκηνώσεων (11ημερο) για 160 παιδιά των κατοίκων της πόλης ηλικίας 6-15 ετών στις Κατασκηνώσεις που έχουν επιλεγεί για το Καλοκαίρι 2014.  Το πρόγραμμα έχει ανατεθεί σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις με την παρακολούθηση του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας & Αλληλεγγύης και της  Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής.   
Οι γονείς θα πρέπει να δηλώνουν υπεύθυνα ότι τα ασφαλιστικά τους ταμεία δεν καλύπτουν πρόγραμμα κατασκηνώσεων για τα παιδιά τους.
Η οικονομική συμμετοχή για  κάθε οικογένεια που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα  είναι το ποσό των 120€ για το πρώτο παιδί και 75€ για το δεύτερο και 55€ για το τρίτο.  Για τις μονογονεϊκές οικογένειες (ύστερα από την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας & Αλληλεγγύης) η οικονομική συμμετοχή είναι για το πρώτο 75€, για το δεύτερο 55€, για το τρίτο 20€, για τέταρτο και πλέον παιδί  είναι δωρεάν.
Για τις πολύτεκνες οικογένειες (ύστερα από την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας & Αλληλεγγύης) η οικονομική συμμετοχή είναι για το πρώτο παιδί 75€, για το δεύτερο 55€, για το τρίτο 20€, για τέταρτο και πλέον παιδί  είναι δωρεάν.
Για τα παιδιά των υπαλλήλων του Δήμου μας που δεν δικαιολογεί το ταμείο τους πρόγραμμα κατασκηνώσεων είναι για το πρώτο 75€, για το δεύτερο 55€, για το τρίτο 20€, για τέταρτο και πλέον παιδί  είναι δωρεάν.
Για ορισμένες ειδικές περιπτώσεις και μετά από κοινωνική έρευνα μπορεί να απαλλάσσεται η οικογένεια από την οικονομική συμμετοχή (15 παιδιά). Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε μια μόνο κατασκηνωτική περίοδο (11ημερο).

Δηλώσεις συμμετοχής:
Υποβάλλονται: Από την Παρασκευή 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή  4 Ιουλίου 2014, για όλες τις περιόδους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  
Στο πρωτόκολλο του Δήμου με την κατάθεση αίτησης & μιας απόδειξης (ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λ.π. που να αποδεικνύει την διεύθυνση κατοικίας).  
Στην αίτηση συμμετοχής πρέπει να δηλώνουν οι  ενδιαφερόμενοι εναλλακτικά δύο προτιμήσεις κατασκηνώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας & Αλληλεγγύης
Μεσογείων 415-417

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ