Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διένειμε 3,5 τόνους φρούτων

Δημοσιεύθηκε

στις


Στη δωρεάν διανομή 3,5 περίπου τόνων ροδάκινων στους δικαιούχους του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και στους Ηρακλειώτες κάτοχους της Κάρτας Αλληλεγγύης προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στo πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος δωρεάν διανομής φρούτων μέσω της κοινωνικής σύμπραξης της περιφερειακής ενότητας του βόρειου τομέα Αττικής.
Τα φρούτα, ελληνικής προέλευσης, διατέθηκαν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης και αφού η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής είχε προβεί στην απαιτούμενη ειδοποίηση των δικαιούχων.
Επιπλέον, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διέθεσε μέρος των προϊόντων στην ΑΜΚΕ «Αποστολή», προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό της έργο, ενώ, παράλληλα, ποσότητα ροδάκινων παραχωρήθηκε στις Εκκλησίες του Ηρακλείου για τις ανάγκες των συσσιτίων των ενοριών.
«Η Περιφέρεια Αττικής μας έδωσε την ευκαιρία να παρέχουμε μια επικουρική στήριξη στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν βιοποριστικές δυσκολίες. Κινηθήκαμε τάχιστα για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε αποτελεσματικά το πρόγραμμα διάθεσης φρούτων στους Ηρακλειώτες. Έτσι, καταφέραμε να παρέχουμε αυτή την ελάχιστη επιπλέον βοήθεια στους συμπολίτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάστηκαν για να γίνει πράξη αυτή η πρωτοβουλία», σχολίασε σχετικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος επέβλεψε τη διαδικασία της διανομής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ