Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής γενικά

Οι νέοι της Δυτικής Αθήνας έχουν …κάρτα

Δημοσιεύθηκε

στις


Με επιτυχία συνεχίζεται η κυκλοφορία της Κάρτας Νέων Δυτικής Αθήνας.
Πρόκειται για μία αξιόλογη προσπάθεια του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) σε συνδυασμό με τους οκτώ Δήμους που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, προκειμένου να στηρίξει έμμεσα τους νέους (και όχι μόνο) και να τονώσει την κίνηση στις τοπικές αγορές. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, μέχρι σήμερα οι κάτοχοί της στους οκτώ Δήμους του ΑΣΔΑ πλησιάζουν τις 3.500, ενώ οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις ξεπερνάνε τις 2.000.
Πως χρησιμοποιείται; Η Κάρτα Νέων απευθύνεται στους νέους και τις νέες της Δυτικής Αθήνας και τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρούν σε αγορές με έκπτωση, η οποία έχει συμφωνηθεί με συμβεβλημένους εμπόρους  της Δυτικής Αθήνας, σε όλους όσους την επιδεικνύουν.
Η κάρτα δεν είναι ονομαστική, δεν αναγράφει ονοματεπώνυμο και άλλα προσωπικά δεδομένα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από τον κάτοχό της, αλλά και από όλα τα άλλα μέλη της οικογένειάς του.
Το μόνο που αναγράφεται στην κάρτα, είναι το όνομα του Δήμου στον οποίο ανήκει ο κάτοχος της.
Η κάρτα ισχύει για αγορές σε καταστήματα σε όλους τους Δήμους – μέλη του ΑΣΔΑ και όχι μόνο της πόλης στην οποία είναι δημότης ο κάτοχος της.
Τα ποσοστά έκπτωσης σε εμπορεύματα και υπηρεσίες, ανάλογα με την προσφορά τής κάθε επιχείρησης, κινούνται έως και 50%!     

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ