Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Νέα δράση από την Πρωτοβουλία Πολιτών για μια Ελλάδα χωρίς Ναρκωτικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Εθελοντές της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ συνεχίζουν ακούραστα τον αγώνα τους για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με το καυτό θέμα των Ουσιών, και βρέθηκαν στο Μοναστηράκι μοιράζοντας χιλιάδες βιβλιαράκια σε περαστικούς και στα μαγαζιά της περιοχής!

Πολλά νέα παιδιά δέχτηκαν με προθυμία να πάρουν τα ενημερωτικά βιβλιαράκια και ζήτησαν περισσότερα για να δώσουν στους φίλους τους!

Άλλοι, μεγαλύτερης ηλικίας, προθυμοποιήθηκαν να δώσουν πολλά αντίτυπα στους γείτονές τους και σε νέους του περιβάλλοντός τους.

Η εκστρατεία Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών ξεκίνησε δυναμικά το 2016 και συνεχίζεται σε εβδομαδιαία δράση σε διάφορα σημεία της Αττικής, θέλοντας έτσι να συμβάλει σε μια Ελλάδα χωρίς Ναρκωτικά!

 

Το Πρόγραμμα «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» εφαρμόζεται σε σχολεία και Οργανισμούς σε πολλά μέρη του κόσμου και έχει εξαιρετική επιτυχία.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ συνεργάζεται στενά με το Διεθνές Ίδρυμα «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ», το οποίο υποστηρίζεται από την Εκκλησία της Scientology Διεθνώς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επίσημο σύνδεσμο: www.notodrugs.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ