Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δωρεά οχημάτων στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού από επιχειρηματία της περιοχής

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη πραγματοποιήθηκε η σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής δύο αυτοκινήτων 4χ4 στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού και στο Τμήμα Ασφαλείας χορηγία του πολίτη Νικολάου Γερολυμάτου ιδιοκτήτη φαρμακευτικής εταιρίας.

Αναγνωρίζοντας έμπρακτα το επιτυχημένο έργο των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου, ο επιχειρηματίας παρέδωσε στους διοικητές Αστυνόμο Α και Κωνσταντίνο Μακρή και Αστυνόμο Β Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο τα κλειδιά των δύο καινούργιων οχημάτων με την ευχή να συμβάλουν στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των υπηρεσιών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Οι διοικητές των τμημάτων ευχαρίστησαν τον Νικόλαο Γερολυμάτο και του παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του προς τις υπηρεσίες του και την Ελληνική Αστυνομία Γενικότερα, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής Αστυνομικό Διευθυντή Αθανάσιο Φυλακτάκη.

«Η πρωτοβουλία του κυρίου Γερολυμάτου είναι αξιέπαινη και ταυτίζεται με τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής που από την πλευρά της κάνει ότι είναι δυνατόν για να υποστηρίξει και να ενισχύσει τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην επικράτεια του Δήμου Ωρωπού. Το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους είναι προτεραιότητα αλλά και υπόθεση όλων μας», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ