Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Μάχη για τη ζωή του δίνει γνωστός επιχειρηματίας: Χειρουργήθηκε τρεις φορές μετά τις 15 μαχαιριές

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται πολύ γνωστός επιχειρηματίας που δέχθηκε 15 μαχαιριές από 25χρονο στην διάρκεια καυγά για την σειρά στο «βρώμικο» στην Βαρυμπόμπη.

Όλα συνέβησαν στις 04:30 της Παρασκευή, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας με την παρέα του έκαναν στάση σε καντίνα της Βαρυμπόμπης.

Εκεί φέρεται να υπήρξε ένταση με παρέα ατόμων νεαρής ηλίκιας, ενώ εντέλει ο άνδρας δέχτηκε 15 μαχαιριές από ένα 25χρονο που αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ συνέλαβαν έναν 19χρονο που κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος είναι γνωστός στις αρχές για παραβάσεις ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων.

Τα νεότερα για την υγεία του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο γνωστός επιχειρηματίας – που έχει πρωταγωνιστήσει στις κοσμικές στήλες λόγω της σχέσης του με νεαρή παρουσιάστρια – νοσηλεύεται σήμερα Σάββατο στην εντατική, έχοντας ήδη υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

Ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ανέφερε πως ανάμεσα στα υπόλοιπα τραύματά του ο 58χρονος έχει πληγεί στη μηριαία αρτηρία – που είναι και το πιο επικίνδυνο για την ζωή του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ