Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Προαναγγελία Μπακογιάννη για μείωση 5% στα δημοτικά τέλη της Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρωί του Σαββάτου, ο δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε πως θα εισηγηθεί τη μεγαλύτερη – εδώ και χρόνια – μείωση των δημοτικών τελών, διατηρώντας την ίδια ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Οριζόντια μείωση της τάξης του 5% στα δημοτικά τέλη της Αθήνας, προανήγγειλε ο Κώστα Μπακογιάννης, σε μια προσπάθεια ανακούφισης τόσο των νοικοκυριών, αλλά ακόμη περισσότερο των επιχειρήσεων του μεγαλύτερου δήμου της χώρας.

Όλα ακριβαίνουν, εμείς στο δήμο πρέπει να ανακουφίσουμε και να στηρίξουμε τους πολίτες. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν και δόσεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα με τη μείωση των τελών, θα συνεχίσουν τα έργα αναβάθμισης της πόλης: Ο προϋπολογισμός θα ξεπεράσει για πρώτη φορά το 1 δισ. ευρώ, είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο δήμαρχος Αθηναίων διευκρίνισε, παράλληλα, πως θα είναι ξανά υποψήφιος στις νέες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα ζητήματα των αναπλάσεων και της αστυνόμευσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Μπακογιάννης έχει μιλήσει ξανά για το «στοίχημα» της δημοτικής Αρχής να μειώσει τα δημοτικά τέλη μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ