Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μάθημα αλληλεγγύης στο Ηράκλειο Αττικής (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Το Σάββατο οι εθελοντές του Δήμου Hρακλείου Αττικής πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τη δράση τους που αφορούσε στη  συγκέντρωση τροφίμων εν όψει των εορτών του Πάσχα, έξω από 6  super markets για  την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Για άλλη μια φορά οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου και των Εκπαιδευτηρίων  Μάνεση που συμμετείχαν μαζί με τους  δασκάλους- καθηγητές τους  ενίσχυσαν  τη δράση και με πολύ θάρρος, στάση και άποψη για τον εθελοντισμό,  βοήθησαν με τον ενθουσιασμό τους να μαζευτούν περισσότερα τρόφιμα.

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος αυτή τη φορά όπως σε  άλλες δράσεις μαβροχή και η υγρασία  αγνοήθηκαν από τους εθελοντές και  μαθητές οι οποίοι μετέδωσαν το μήνυμα  της αλληλεγγύης μοιράζοντας φυλλάδια  και ενημερώνοντας το κόσμο για το έργο τους. O κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε μέχρι το απόγευμα τα καλάθια με τρόφιμα. Ηταν μια άρτια οργανωμένη δράση που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της Δημοτικής αρχής των δημοτικών υπαλλήλων και των υπαλλήλων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Αντιδήμαρχος της Κοινωνικής Πολιτικής κος Γιώργος Οικονομίδης, που πέρασε  από  όλα τα  super  market, ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους εθελοντές.  “Θεωρώντας ότι ο πολιτισμός προάγει τις αξίες του ανθρωπισμού και της  προσφοράς ελάτε να αισθανθούμε και πάλι την κοινωνική ζεστασιά βοηθώντας να  συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα.” είναι το κάλεσμα των εθελοντών στους συμπολίτες τους

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ