Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Τρανς γυναίκα στα αζήτητα του νεκροτομείου – Η οικογένειά της αρνήθηκε να παραλάβει τη σορό

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγανάκτηση προκαλεί το γεγονός ότι η σορός μιας 60χρονης τρανς γυναίκας βρίσκεται επί τουλάχιστον πέντε ημέρες στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένειά της αρνείται να την παραλάβει.

Η 60χρονη Μπαλί, όπως την αποκαλούσαν όσοι την γνώριζαν, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει και έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετά από αγώνα που έδωσε.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας η άρνηση της οικογένειας της, των δικών της ανθρώπων, να παραλάβουν τη σορό της και να την αποχαιρετήσουν όπως θα άρμοζε σε κάθε άνθρωπο που φεύγει από τη ζωή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν με κάθε τρόπο να έχουν οποιαδήποτε σχέση μαζί με την τρανς γυναίκα.

Το ενδιαφέρον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός ο κ. Ζέρβας προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες συνεννοήσεις, για να δοθεί άμεσα λύση.

Εφόσον υπάρξει σχετική εξέλιξη από την πλευρά της οικογένειάς της -αποποίηση ταφής – ο ίδιος ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα ενεργήσει άμεσα για τη διαδικασία της ταφής, καθώς υπάρχει ετοιμότητα και έχει ήδη γίνει σχετική προεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας προτίθεται να καλύψει ο ίδιος τη σχετική δαπάνη, ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί γρήγορα και με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ