Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Γίνε και εσύ εθελοντής»

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην ομάδα εθελοντών του Δήμου προκειμένου να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους.
Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου τονίζονται, μεταξύ άλλω,ν τα εξής: «Στις δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που ζούμε, η έννοια του εθελοντισμού έχει πλέον το χαρακτήρα επιτακτικής ανάγκης, αφού με την βοήθεια των εθελοντών, θα μπορέσουμε να στηρίξουμε αφ’ ενός ζωτικής σημασίας δράσεις του δήμου, αφ’ ετέρου εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και θα αποδείξουμε ότι ζούμε και λειτουργούμε σε μια κοινωνία αλληλεγγύης. Ο Εθελοντισμός είναι ο δείκτης τού πολιτισμού μιας κοινωνίας. Η προσφορά εθελοντικής εργασίας έχει πολλά πεδία δράσης όπως το περιβάλλον, η υγεία, η κοινωνική αλληλεγγύη, η δωρεά αίματος.»
Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα εθελοντών πρέπει να κατεβάσουν από το site του Δήμου την αίτηση εθελοντή και στη συνέχεια αφού τη συμπληρώσουν μπορουν:

1. Να έρθουν απευθείας στο πρώην Δημαρχείο του Ρέντη στην οδό Μπιχάκη 8, Άγ. Ι. Ρέντης Τ.Κ. 182.33 (2ος όροφος, γραφείο Δημάρχου) ή να τη στείλουν ταχυδρομικώς
2. Να τη στείλουν με φαξ στο νούμερο 210.48.15.676
3. Να τη στείλουν με αίτηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Email: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ