Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στο 38,5 χλμ. της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

 

 

Είχε εγκρίνει τις βάρδιες των σταθμαρχών

Αξίζει να σημειωθεί πως έγγραφα που είχε υπογράψει ο ίδιος ως Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το δυστύχημα των Τεμπών.

Όπως είναι γνωστό είχε δώσει την έγκρισή του για τις βάρδιες των σταθμαρχών του μήνα Μαρτίου γενικότερα και εκείνου του μοιραίου απογεύματος στα Τέμπη όπου έγινε η σύγκρουση των τρένων. Οπως είχε δηλώσει ο επιθεωρητής του ΟΣΕ Δημήτρης Νικολάου οι βάρδιες των σταθμαρχών στέλνονται και στον διευθυντή κυκλοφορίας σε περίπτωση που μπορεί να έχει κάποια αντίρρηση και θέλει να αλλάξει κάτι.

Ο Κωσταντίνος Χρυσάγης δεν είχε κληθεί από τη δικαιοσύνη να καταθέσει μετά το δυστύχημα των Τεμπών, ωστόσο, νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι θα ήταν ανάμεσα στα επόμενα πρόσωπα που θα καλούνταν να παραθέσει τη δική του οπτική για αυτό που συνέβη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ