Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Κόλαση” η Αθήνα: Απίστευτη κίνηση στους δρόμους λόγω απεργίας των ΜΜΜ

Δημοσιεύθηκε

στις

Απίστευτη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας των ΜΜΜ της ΣΤΑ.ΣΥ.

Η Αθήνα έχει μετατραπεί σε πραγματική “κόλαση” με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Η άκρως αυξημένη κίνηση δεν οφείλεται μόνο στην ώρα αιχμής αλλά κυρίως στο γεγονός πως πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους για να μετακινηθούν, αφού έχει 24ωρη απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ και στάση εργασίας στα λεωφορεία έως τις 21:00.

Η άνοδος και η κάθοδος του Κηφισού θυμίζουν ένα… απέραντο πάρκινγκ, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις εντοπίζονται επίσης σε Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων.

 

24ωρη απεργία σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν λοιπόν, σήμερα οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι των ΣΤΑΣΥ.

Παράλληλα σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα οδικά μέσα, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των λεωφορείων να διεξάγεται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τα τρόλεϊ προχωρούν σε στάση εργασίας από τη 1 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ.

Τα σωματεία των εργαζομένων στους συγκοινωνιακούς φορείς ζητούν τη λήψη πρόσθετων μέτρων ασφαλείας με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και στοίχισε τη ζωή σε έναν 41χρονο εργαζόμενο των ΣΤΑΣΥ.

«Το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον συνάδελφό μας ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά ατυχήματα, που σημειώνονται σε εργασιακούς χώρους», αναφέρει η ανακοίνωση των Σωματείων Εργαζομένων στις ΣΤΑΣΥ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, δεν θα ισχύσει σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Η ΓΑΔΑ παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

 

 
[Πηγή: protothema.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ