Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Κορωνοϊός: 67 οι νεκροί στη χώρα – 92 ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν ακόμη τέσσερις πολίτες από τον κορωνοϊό ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 67, ενώ 92 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Πρόκειται για ένα 84χρονο άντρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έναν 65χρονο άντρα που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ.

Χθες κατέληξαν 10 άνθρωποι στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, ενώ από χθες το βράδυ προστέθηκαν ακόμη 4 και πλέον μεγαλώνει και ο μέσος όρος των νεκρών στην χώρα μας ανά ημέρα. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος θάνατος από τον ιό σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.613 (ημερήσια μεταβολή +6,5%), εκ των οποίων 54,4% είναι άνδρες. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 92 (76,9% άνδρες).

Οι νομοί στους οποίους δεν υπάρχει επισήμως επιβεβαιωμένο κρούσμα (όπως εξάγεται από τον χάρτη που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ) είναι οι εξής: Γρεβενών, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ