Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

«Κιβωτός»: Νέα καταγγελία και φόβοι για τις αναδοχές – Νοίκιασαν σπίτι ο π. Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Κύριο μέλημα των μελών της νέας διοίκησης είναι να διερευνηθεί αν τα παιδιά της Κιβωτού όντως δόθηκαν σε πραγματικούς ανάδοχους γονείς ενώ νέες καταγγελίες βλέπουν το φως.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», με τις ελεγκτικές Αρχές να εξετάζουν λεπτομερώς τις καταγγελίες για κακοποιήσεις σε βάρος παιδιών και από την άλλη τα οικονομικά, τόσο της Οργάνωσης, όσο και των ιδρυτών της.

Ο πατέρας Αντώνιος μάλιστα χθες, δια των δικηγόρων του, πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας μάλιστα ευθέως την κυβέρνηση, αλλά και την Εκκλησία της Ελλάδας για την στάση τους στην υπόθεση.

Πατέρας Αντώνιος και πρεσβυτέρα νοίκιασαν σπίτι

Σε δηλώσεις τους οι νομικοί παραστάτες του ζεύγους, τόνισαν ότι η απόφαση για απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή, από τη δομή του Κολωνού όπου διέμεναν, είχε σαν αποτέλεσμα οι δυο τους, μαζί με το ανήλικο παιδί τους, να περάσουν τη νύχτα της Παρασκευής στο αυτοκίνητό τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το ζευγάρι φαίνεται πως ήδη έχει νοικιάσει σπίτι στο οποίο έχει εγκατασταθεί.

Μάλιστα, δίπλα στο καινούργιο τους σπίτι, έχουν αγοράσει και μια αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους τα οποία βρίσκονται στη δομή στον Κολωνό, μια ενέργεια που θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το νέο ΔΣ της Οργάνωσης.

Νέα καταγγελία για κακοποίηση στον Βόλο

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το 14χρονο παιδί αναμένεται να καταθέσει άμεσα ότι υπέστη κακοποίηση δύο φορές από παιδαγωγούς της Κιβωτού του Κόσμου στη δομή του Βόλου, σύμφωνα με την καταγγελία πρώην εργαζομένου.

Ειδικότερα, ο πρώην εργαζόμενος αποκάλυψε ότι το παιδί είχε υποστεί σωματική κακοποίηση τον Μάρτιο του 2022 από 4 παιδαγωγούς της δομής του Βόλου. Μάλιστα, το παιδί υπέστη και δεύτερη φορά την ίδια κακοποιητική συμπεριφορά τον περασμένο Ιούλιο, όταν το απομάκρυναν από τη δομή, το ξυλοκόπησαν για δεύτερη φορά και το επέστρεψαν πίσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ