Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Την σκότωσε, την άφησε αβοήθητη στον καναπέ και έφυγε, η τελευταία ανάρτηση του δολοφόνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη. Πώς έγινε το φονικό και η τελευταία ανάρτηση του δράστη.

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στον Πειραιά, με θύμα ένα κορίτσι 19 ετών, το οποίο έχασε την ζωή του από τον 25χρονο σύντροφό της.

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της –και οι δύο αλβανικής καταγωγής- στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά.

Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Ο 23χρονος δράστης, αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε.

Το ζευγάρι καβγάδισε για λόγους ζηλοτυπίας, όπως είπε στις Αρχές ο ίδιος ο δράστης και τότε εκείνος, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, πήρε το όπλο, το οποίο είχε προμηθευτεί από Ρουμάνους έναν χρόνο πριν, και πυροβόλησε την 19χρονη σύντροφό του στο κεφάλι, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ.

Ο -αλβανικής καταγωγής- 25χρονος την άφησε αβοήθητη στον καναπέ, σε μία “λίμνη” αίματος, έκρυψε το όπλο του στην κατάψυξη και έφυγε από το σπίτι

«Τσακωθήκαμε και κάποια στιγμή πάνω στην ένταση και ενώ βρισκόμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πήρα το πιστόλι και την πυροβόλησα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 25χρονος, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

Η τελευταία ανάρτηση του 25χρονου δράστη

Ο 25χρονος λίγες ώρες αφού πυροβόλησε θανάσιμα τη 19χρονη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι του, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook. Το story που εμφανίζεται στο προφίλ του δράστη, γράφει: “ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. Δεν είχες καμία. Είχα μία. Αγαπούσα”.

Και αυτή η ανάρτησή του στα social media έδειξε την…. αρρωστημένη ζήλια του ως αιτία που έφτασε να σκοτώσει την 19χρονη γυναίκα. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς λίγο πριν τον συλλάβουν, ότι τη ζήλευε. Ο 23χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι της τη 19χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

«Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα» έγραψε ο 23χρονος.

stori

Τι είπαν οι γείτονες

Οι γείτονες του ζευγαριού στον Πειραιά είχαν ακούσει πολλές φορές τον 25χρονο να φωνάζει και να τσακώνεται με τη 19χρονη Χρύσα.

Λένε πως η άτυχη κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων, αθόρυβη, ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά. “Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη”, είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ