Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Εύα Καϊλή: Νέο αίτημα για αποφυλάκιση μετά τις γιορτές – «Ζει μια καταστροφή» λέει ο δικηγόρος της

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα 24ωρό μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή και ο δικηγόρος της, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφέρθηκε στο «γιατί» η υπεράσπιση δεν άσκησε έφεση αμέσως.

Αρχικά, ο κ. Δημητρακόπουλος, τόνισε ότι η κ. Καϊλή «ζει μια καταστροφή». «Είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του».

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το»

Όσον αφορά την απόφαση προφυλάκισης της ευρωβουλευτού για – τουλάχιστον – ένα μήνα, ο συνήγορός της, εξήγησε, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, γιατί η υπεράσπιση δεν προχώρησε αμέσως σε έφεση, λέγοντας ότι η κίνηση αυτή τεκμαίρεται σε «νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως δεν αποκλείεται να κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Να θυμίσουμε ότι αίτημα της υπεράσπισης είναι να επιστρέψει σπίτι της η κ. Καϊλή σε καθεστώς κατοίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επίβλεψη, δηλαδή βραχιολάκι.

Επισκεπτήριο από τον πατέρα της

Στις φυλακές του Χάρεν έφτασε με ένα μαύρο αυτοκίνητο πριν τις 11 το πρωί της Παρασκευής ο πατέρας της Εύας Καϊλή, για να δει την κόρη του.

Μάλιστα, επιτέθηκε στην κάμερα και είπε ότι «δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ