Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στο Χ-τύπο που κυκλοφορεί

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαβάστε στην εβδομαδιαία εφημερίδα Χ-τύπος που κυκλοφορεί παντού με αποκλειστικά ρεπορτάζ

ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΕΩΝ

Κίνητρα και επιδοτήσεις στη νέα γενιά

3 μεγάλες ανατροπές στην αγορά εργασίας

1. Νέο μοντέλο για να βρουν περισσότεροι δουλειά

2. Οι αλλαγές στο σύστημα επανακατάρτισης

3. Πώς θα χορηγείται το επίδομα του ΟΑΕΔ

Νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας των νέων που η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο» επιχειρεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να δώσει ανάσες στα νοικοκυριά.

 

  • Συναγερμός στο ΜαξίμουΨάχνουν αναχώματα για ακρίβεια-πανδημία* Προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή τη Δευτέρα* Ανατιμήσεις φωτιά στο καλάθι της νοικοκυράς* «Τσακίζει» την οικονομία η επέλαση του ιού

    * Ποια νέα μέτρα είναι στο τραπέζι για τα νοικοκυριά

    Σε δύσκολη καμπή βρίσκεται η κυβέρνηση η οποία καλείται να βρει απαντήσεις σε δύο εξαιρετικά δύσκολα θέματα όπως είναι αυτά της οικονομίας και της πανδημίας.

 

  • Μυστικά ανοσίας  – 7 απαντήσεις στον «γρίφο» της 3ης δόσης* Γιατί είναι αναγκαία η αναμνηστική δόση* Πότε γίνονται τα εμβόλια για κορονοϊό και γρίπη* Τι δείχνει η εμπειρία από το Ισραήλ

    * Κατά πόσο ενισχύεται το τείχος ανοσίας

 

  • ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Με εμένα Πρόεδρο το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει ο κυρίαρχος πόλος των προοδευτικών δυνάμεων” Ο έμπειρος πολιτικός τονίζει στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στο πως μπορεί το ΚΙΝΑΛ του οποίου διεκδικεί την προεδρία, να επανέλθει ως ο κυρίαρχος κεντροαριστερός πόλος του πολιτικού συστήματος και ξεκαθαρίζει πως αν εκλεγεί “Θα ανακτήσουμε τα σύμβολά μας και το όνομά μας γιατί δεν έχουμε κανέναν λόγο να ντρεπόμαστε για τα όσα προσφέραμε στον τόπο”.

 

  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρυσό μετάλλιο” για το Δήμο Ηρακλείου Αττικής στον εμβολιασμό δημοτικών υπαλλήλωνΤα στοιχεία για όλο το Βόρειο ΤομέαΤεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που έδωσε πριν λίγο καιρό στην δημοσιότητα η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας και αφορούν τους εμβολιασμούς των δημοτικών υπαλλήλων σε ολόκληρη την χώρα, κάτι που μας δείχνει παράλληλα και τον τρόπο σκέψεις ολόκληρης της κοινωνίας ανά περιοχή

 

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ: Αυτό είναι το κορυφαίο έργο της θητείας μου” Συνέντευξη του Δημάρχου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, επικεφαλής της παράταξης στην ΚΕΔΕ και την ΠΕΔΑ, “Νέα Αυτοδιοίκηση”.

 

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ: Προσπαθώ να εκπλήσσω τον ίδιο μου τον εαυτό”Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για το νέo “ρόλο” της ζωής του και στέλνει ηχηρό μήνυμα υπέρ των θυμάτων κακοποίησης.

 

  • Ά ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και η επόμενη αγωνιστική στους τέσσερις ομίλους

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΕ PDF

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ