Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έλληνες και Τούρκοι σε απόσταση αναπνοής στον Έβρο [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα video που κυκλοφόρησε στο Twitter, εμφανίζονται Έλληνες και Τούρκοι των Ειδικών Δυνάμεων, με το χέρι στη σκανδάλη, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων.

Στο video, το οποίο έχει τραβηχτεί από την τουρκική πλευρά, εμφανίζονται Έλληνες και Τούρκοι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων να περιφρουρούν τα σύνορά τους, με το χέρι στη σκανδάλη, σε απόσταση 10 μέτρων.

Νέος γύρος επεισοδίων στις Καστανιές με ρίψη δακρυγόνων

Ένταση και επεισόδια σημειώνονται από το πρωί του Σαββάτου στο φυλάκιο των Καστανιών, με ρίψη δακρυγόνων και καπνογόνων από τους Τούρκους και περισσότερους μετανάστες να συγκεντρώνονται στην περιοχή. Η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να γίνεται αποπνικτική, καθώς η «πολιορκία» στο σημείο συνεχίζεται για ένατη συνεχόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα το πρωί δεν υπήρχαν επεισόδια κατά μήκος του φράχτη και επικρατούσε σχετική ηρεμία, με τους άνδρες του στρατού να αναπαύονται μετά από τη χτεσινή νύχτα έντασης στα σύνορα του Έβρου με την Τουρκία. Ωστόσο όσο περνάει η ώρα όλο και περισσότερα άτομα συγκεντρώνονται στα σύνορα και η ένταση αυξάνεται.

https://youtu.be/en5i4E14cWo

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ