Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Έπεσε μέρος της περίφραξης στο οικόπεδο της ΕΡΙΟΤΕΚ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα μεγάλο κενό υπάρχει στην περίφραξη του οικόπεδου της ΕΡΙΟΤΕΚ στον Περισσό καθώς έπεσε πριν λίγες ημέρες ένα τμήμα του τοιχίου από την πλευρά της οδού Καλλιπόλεως.  Την ίδια στιγμή σε στασιμότητα εξακολουθεί να είναι η υπόθεση απαλλοτρίωσης του οικοπέδου από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ) προκειμένου να ανεγερθεί σχολικό συγκρότημα σε τμήμα του ακινήτου των 10 στρεμμάτων. Θυμίζουμε εδώ πως, έπειτα από μια μακροχρόνια διαμάχη του Δήμου Νέας Ιωνίας με τον ιδιοκτήτη, εσχάτως ήταν σε εξέλιξη προσπάθεια του ΟΣΚ για απευθείας αγορά του οικοπέδου. Ωστόσο, η οικονομική κρίση φαίνεται πως έχει παγώσει αυτό το εγχείρημα και το οικόπεδο έχει απομείνει στο έλεος των… καιρικών συνθηκών.

Το www.xtypos.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Δήμου Νέας Ιωνίας, κ. Φώτη Τσομπάνογλου ο οποίος μας ενημέρωσε πως ο Δήμοςέριξε το τοιχίο επειδή κρίθηκε στατικά επικίνδυνο για την ασφάλεια των πεζών. Διαβάστε τη σχετική είδηση εδώ:  

“Ο Δήμος έριξε το τοιχίο της ΕΡΙΟΤΕΚ”

 

• Εικόνα εγκατάλειψης στην οδό Καλλιπόλεως
Αξίζει να αναφερθεί πως το πεζοδρόμιο της οδού Καλλιπόλεως, από την πλευρά του τοίχου της ΕΡΙΟΤΕΚ, είναι σε κακά χάλια και αδιάβατο από πεζούς. Εκεί υπάρχουν και δύο αυτοκίνητα  εγκαταλελειμμένα, το ένα εκ των οποίων είναι λεηλατημένο με τζάμια διάσπαρτα στο οδόστρωμα. Και όλα αυτά σε ένα σημείο από το οποίο περνάνε καθημερινά πολλά παιδιά, καθώς σε απόσταση αναπνοής είναι το γήπεδο μπάσκετ του Α.Ο. Περισσού και το σχολικό συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου-6ου Λυκείου Νέας Ιωνίας.     

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ