Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Το World of Difference συμπληρώνει 10 χρόνια, ενισχύεται και αναζητά τους 10 νέους νικητές

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ίδρυμα Vodafone ανακοινώνει την έναρξη των αιτήσεων για τον 10ο κύκλο του προγράμματος World of Difference. Φέτος, το πρόγραμμα συμπληρώνει 10 χρόνια υλοποίησης και προσφέρει σε 10 νέους, με πάθος για την τεχνολογία, τη δυνατότητα να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, καλύπτοντας τον μισθό και τις εργοδοτικές τους εισφορές.

Με αφορμή αυτή την επετειακή χρονιά, το Ίδρυμα Vodafone ενισχύει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα και εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με το HIGGS – Higher Incubator Giving Growth & Sustainability. Η ομάδα του HIGGS, του 1ου Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, θα προσφέρει τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους νέους νικητές και τις αντίστοιχες ΜΚΟ που θα προκύψουν, τις γνώσεις και τα απαραίτητα εργαλεία, που θα φέρουν την καινοτομία στη δουλειά τους.

Παράλληλα, μέσα από σειρά σεμιναρίων και υπηρεσιών συμβουλευτικής πάνω σε θεματικές όπως στρατηγική, ανεύρεση πόρων, πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, marketing, εθελοντισμός αλλά και νομικά και λογιστικά ζητήματα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη και τεχνογνωσία, προκειμένου να μετουσιώσουν τις ιδέες τους σε πράξη με κοινωνικό αντίκτυπο.

Όσοι νέοι, ηλικίας 18-35, ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα θα πρέπει να επιλέξουν τον ΜΚΟ που τους εμπνέει, να λάβουν τη στήριξή του, να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν το διάστημα της απασχόλησής τους και να βρουν την τεχνολογία που θα βελτιώσει τη δράση του, την αναγνωρισιμότητα του ή τη βιωσιμότητά του. Στη συνέχεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω της ιστοσελίδας www.vodafone.gr/vodafone-ellados/vodafone-world-of-difference/ με καταληκτική ημερομηνία στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Η Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ιδρύματος Vodafone, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στόχος, μας μέσω του World of Difference, είναι κάθε χρόνο να στηρίζουμε, τόσο τους νέους όσο και το σπουδαίο έργο των ΜΚΟ της χώρας. Φέτος, και με αφορμή τα 10 χρόνια του προγράμματος, θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμα πιο ουσιαστικά τη στήριξη στους συμμετέχοντες, εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με το HIGGS, που θα τους δώσει την απαραίτητη καθοδήγηση και τεχνογνωσία για το έργο τους. Είμαστε σίγουροι πώς η εμπειρία και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της ομάδας του Higgs δίνει στο πρόγραμμα, αλλά κυρίως στους επωφελούμενους, σημαντική προστιθέμενη αξία. Γιατί με την πολύτιμη συμβολή όλων των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, 10 χρόνια προσπαθούμε ν’ αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο, με τη δύναμη της τεχνολογίας. Και έπεται συνέχεια!»

Ο Σωτήρης Πετρόπουλος, Διευθυντής του HIGGS, δήλωσε: «Το Vodafone World of Difference σε μόλις 10 χρόνια έχει δώσει πνοή στις οργανώσεις που το έχουν κερδίσει, καθώς είναι ένα από τα ελάχιστα στον τομέα που υποστηρίζουν λειτουργικές ανάγκες. Το HIGGS, έχοντας ενδυναμώσει πάνω από 120 ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα, ήταν ένθερμος υποστηρικτής του προγράμματος από την πρώτη στιγμή και νιώθουμε ιδιαιτέρως περήφανοι που πλέον είμαστε οργανικό μέρος του. Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Vodafone για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία και ανυπομονούμε για τα επόμενα βήματα!»

Αν θέλεις να γνωρίσεις τους περσινούς νικητές και να δεις αναλυτικά το έργο τους, μπορείς να επισκεφθείς το κανάλι του Ιδρύματος Vodafone https://bit.ly/2mbfPZx

Ενώ περισσότερες πληροφορίες για το World of Difference θα βρεις στο:
https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/vodafone-world-of-difference/

Σχετικά με το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα

Εδώ και 27 χρόνια, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη φράση “Connecting for Good” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συνδέει την κοινωνική συνεισφορά με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών. Στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται από το 2002, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνίας. Στα 17 χρόνια δραστηριοποίησής του, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 93 φορείς και οργανισμούς, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει ωφελήσει περισσότερους από 698.000 πολίτες. Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο, είναι: το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, το Generation Next, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης STEM δεξιοτήτων, το Επίκεντρο της ActionAid, τα προγράμματα Instant Network & Instant Classroom για την υποστήριξη ανθρωπιστικών κρίσεων και το πρόγραμμα World of Difference.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Facebook – https://www.facebook.com/VodafoneFoundationGreece/
Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCwr8dnMx6wYk5Q9I3JBf45Q
Instagram – https://www.instagram.com/vodafonefoundationgreece/?hl=en

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ