Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Πέντε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο e-ΕΦΚΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Για όλους τους ασφαλισμένους

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στο πλαίσιο της προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ παρέχονται 5 νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους μέσω της εθνικής δικτυακής πύλης gov.gr (ενότητα Εργασία και Ασφάλιση, υποενότητα Ασφάλιση) και του δικτυακού τόπου του e-ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr (ενότητα Ασφαλισμένοι).

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν πρόσβασης των ασφαλισμένων με τους κωδικούς του TAXIS.net παρέχεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής έκδοσης/υποβολής:

  1. Βεβαίωσης Υποβολής Απογραφικής Δήλωσης έναρξης Ατομικής δραστηριότητας στην αρμόδια ΔΟΥ, σε ασφαλιζόμενους για πρώτη φορά στον e-ΕΦΚΑ Ελ. Επαγγελματίες – Αυτοαπασχολούμενους και Αγρότες.
  2. Βεβαίωσης Υποβολής Απογραφικής Δήλωσης μεταβολής/προσθήκης/αφαίρεσης ΚΑΔ Ατομικής δραστηριότητας στην αρμόδια ΔΟΥ, για ασφαλισμένους στον e-ΕΦΚΑ Ελ. Επαγγελματίες – Αυτοαπασχολούμενους και Αγρότες.
  3. Αίτησης λήξης της ασφάλισης λόγω διακοπής Ατομικής δραστηριότητας στην αρμόδια ΔΟΥ για ασφαλισμένους στον e-ΕΦΚΑ Ελ. Επαγγελματίες – Αυτοαπασχολούμενους και Αγρότες.
  1. Βεβαίωση Προϋπηρεσίας για χρήση στον ΑΣΕΠ και σε άλλες Υπηρεσίες του Δημοσίου.
  1. Βεβαίωση Απογραφής Μισθωτού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ