Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αλήθεια για τα τέλη

του GOLDEN HALL

και η νέα γκάφα Μπρέγιαννη

Με αφορμή τις ανακρίβειες αλλά και τα προσβλητικά σχόλια που αναφέρονται στην ανακοίνωση του «γκαφατζή» επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου , σχετικά με την είσπραξη τελών από το GOLDEN HALL, η Διοίκηση του Δήμου επισημαίνει τα παρακάτω:

•Λέει ψέματα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης , όταν ισχυρίζεται ότι η Διοίκηση δεν εισπράττει το ολυμπιακό τέλος που προβλέπεται για τις εμπορικές επιχειρήσεις που στεγάζονται στο εμπορικό κέντρο GOLDEN HALL.
• Η Αλήθεια είναι ότι η σημερινή Διοίκηση έχει εισπράξει από τον Νοέμβριο του 2008, που ξεκίνησε η λειτουργία του συγκεκριμένου κέντρου, μέχρι σήμερα τα παρακάτω ποσά:
Το διάστημα Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2008: 373.587, 45 ευρώ
Το διάστημα Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2009:2.301.830,41 ευρώ
Το διάστημα Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2010: 2.166.863,16 ευρώ
Το διάστημα Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2011: 2.017.985,82 ευρώ
Το διάστημα Ιανουάριος – 15 Μαΐου 2012: 450.084,11 ευρώ
Σύνολο : 7.310.350,95 ευρώ
Επιπλέον:
•Ποσά ύψους 434.482,64 ευρώ έχουν βεβαιωθεί από τις υπηρεσίες μας και θα καταβληθούν σε δόσεις από τις επιχειρήσεις που τα οφείλουν, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
•Σε άλλες 20 περίπου επιχειρήσεις που δεν έχουν προσέλθει να πληρώσουν το τέλος, οι υπηρεσίες μας αναζήτησαν μέσω της Εφορίας τους τζίρους και τους απέστειλαν ειδοποίηση πληρωμής, διαδικασία από την οποία υπολογίζουμε να εισπραχθούν άλλες 300.000 ευρώ περίπου.
Από τα παραπάνω στοιχεία αποδεικνύεται ότι αφενός η Διοίκηση Πατούλη όχι μόνον δεν αδρανεί, αλλά εισπράττει αυτά που η πόλη δικαιούται. Αφετέρου, ότι για μια ακόμη φορά ότι ο κ. Μπρέγιαννης , στην προσπάθεια του να κάνει αντιπολίτευση, υποπίπτει στη μια γκάφα μετά την άλλη.
Όσον αφορά το άστοχο ερώτημα του «γιατί η Διοίκηση ποιείται την νήσσαν;» του απαντάμε ευθέως ότι ο κος Μπρέγιαννης ήταν αυτός που ως στέλεχος της Διοίκησης Τζανίκου «ποιούσε την νήσσα» όλα τα προηγούμενα χρόνια επιτρέποντας:
•τη «μεταμόρφωση» του προαστίου μας από ανθρώπινη πόλη, σε Βωβούπολη
•τη δημιουργία στα όρια της πόλης τεράστιων εγκαταστάσεων σαν αυτό που φιλοξενεί σήμερα το GOLDEN HALL , χωρίς να διασφαλιστεί αντισταθμιστικό όφελος για το Μαρούσι
•τον ανεξέλεγκτο κατακλυσμό της πόλης μας από δεκάδες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, οι οποίες απέφεραν έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στη «Μαφία της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης», αλλά κανένα έσοδο στην πόλη.
Ας μας πει ο κ. Μπρέγιαννης ποια πρόσωπα και ποια συμφέροντα εξυπηρέτησε αυτή η ανοχή της Διοίκησης που συμμετείχε ο ίδιος;

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ