Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Καλοκαιρινή γιορτή από το Κέντρο Εκπαίδευσης

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Εκπαίδευσης στην Αυτόνομη Διαβίωση Ηρακλείου Αττικής. Οι εξυπηρετούμενοι του κέντρου με τη βοήθεια της θεραπευτικής ομάδας προετοίμασαν από νωρίς το χώρο, τον μπουφέ με τα σνακ, τα φρουτοποτά και τα γλυκά ώστε  να είναι όλα έτοιμα για τους καλεσμένους μας!
Στολίσαμε λοιπόν όλοι μαζί τον κήπο και τον διακομίσαμε με τέτοιον τρόπο ώστε ατμόσφαιρα να είναι άκρως καλοκαιρινή! Τοποθετήσαμε δάδες και στολίσαμε τους τοίχους μας με κοχύλια και αστερίες, σκορπίσαμε μπαλόνια στον κήπο και η διάθεσή μας είχε ήδη ανέβει με την καλοκαιρινή μουσική υπόκρουση.
Υποδεχθήκαμε λοιπόν όλοι μαζί τις οικογένειες των εξυπηρετούμενων του κέντρου μας, καθώς και τους καλεσμένους μας από τον φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και η γιορτή ξεκίνησε! Όλοι απήλαυσαν τους δροσερούς φρουτένιους χυμούς που πρόσφεραν οι εξυπηρετούμενοι και δεν άργησε να ξεκινήσει και ο χορός φυσικά!
Χορέψαμε όλοι για αρκετή ώρα και διασκεδάσαμε με το όμορφο κλίμα που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια της γιορτής!
Σίγουρα θα κρατήσουμε αυτές τις όμορφες στιγμές και θα τις αναπολούμε στις διακοπές μας!
Το Κέντρο Εκπαίδευσης στην Αυτόνομη Διαβίωσης εύχεται σε όλους ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι! Το Σεπτέμβριο θα είμαστε ξανά κοντά σας!

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ