Ελάτε στην παρέα μας

Επιστολές

Εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χίων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προσεχών εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χίων Κηφισιάς και Βορείου Αττικής:
-Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, θα δούμε τον Μπιλ Έλιοτ, στο Παλλάς. Αναχώρηση 5.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.50 μμ από το Ζηρίνειο.
-Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 πμ εορτάζοντας την απελευθέρωση της Χίου, θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση, με κύριο ομιλητή τον συμπατριώτη μας, Ομότιμο Καθηγητή  Πανεπιστημίου Αθηνών Στέργιο Φασουλάκη, με θέμα : « Η απελευθέρωση της Χίου: ιδιαιτερότητες, συμβολές, αποτελέσματα », στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, που βρίσκεται στο Δημαρχείο, Διονύσου και Μυρσίνης 1.    Την εκδήλωση θα πλαισιώσει « η χορωδία των μικρών τροβαδούρων». Θα ακολουθήσει κέρασμα και γευσιγνωσία για τα Χιώτικα κρασιά «Αριούσιος».
-Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου, πάμε ξανά στη θεατρική παράσταση « ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ». Αναχώρηση 6.30 μμ από το Ζηρίνειο, 7.00 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57.
-Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, θα πάμε στο θέατρο Πάνθεον, να δούμε το « NINE ». Αναχώρηση 7.00 μμ από το Ζηρίνειο, 7.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57.
-Κυριακή 13 με 16 Δεκεμβρίου, τετραήμερη εκδρομή στη ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ, να απολαύσουμε την πανέμορφα στολισμένη Βιέννη, την Χριστουγεννιάτικη αγορά Christkindlmarkt και τα κονσέρτα με έργα Μότσαρτ ή Στράους.
-Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, πάμε στον «Καρυοθραύστη» στο Badminton. Αναχώρηση 4.30μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 5.00μμ από το Ζηρίνειο.
-Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, προγραμματίζουμε γεύμα και διασκέδαση στων « Αγγέλων τα Μπουζούκια», στην κεντρική πλατεία της Άνοιξης.
-Κυριακή 24-01-16, 11.30 πμ, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς.
-Για τον Ιανουάριο, προγραμματίζεται εκδρομή στο Dubai.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ