Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με λεωφορεία τα δρομολόγια των τρένων της Hellenic Train

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη δρομολόγηση λεωφορείων που θα αντικαταστήσουν τα τρένα ανακοίνωσε η Ηellenic Train.

Η απόφαση αφορά ορισμένες διαδρομές, που θα μπουν σε λειτουργία από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, τη στιγμή που δεν έχει τεθεί ακόμη σαφές χρονοδιάγραμμα για την ασφαλή επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Hellenic Train ανακοινώνει την δρομολόγηση λεωφορείων, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου, για την μετακίνηση επιβατών σε ορισμένες διαδρομές, έως ότου αποκατασταθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν με νεότερη ανακοίνωση αύριο».

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, ο υπουργός Επικράτειας αρμόδιος για τις υποδομές και τις μεταφορές, Γεώργιος Γεραπετρίτης, είχε συνάντηση με την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ-ΜΣΤ).

Οι σιδηροδρομικοί σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, «ο κ. υπουργός ενημερώθηκε από μέρους μας εκτεταμένως για τις χρόνιες παθογένειες του ελληνικού Σιδηροδρόμου, ενώ τονίστηκε ότι κανένα από τα προβλήματα αυτά δεν έχει επιλυθεί παρά τις επανειλημμένες και στοχευμένες προσπάθειές μας να τα αναδείξουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους».

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι «ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε, ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η ασφαλής επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου καθώς και ότι σύντομα θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις εντός του ανωτέρω πλαισίου. Από μέρους μας τονίστηκε και πάλι η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για ανοιχτό, ασφαλή και ποιοτικό Σιδηρόδρομο».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ