Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο 29χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 29χρονος που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα. Ο ύποπτος εντοπίστηκε στην περιοχή Δαφνούλα.

Στην περιοχή Δαφνούλα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος, που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 75χρονο πεθερό του στην Άρτα. Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε βρει καταφύγιο στα βουνά της περιοχής μετά τη δολοφονία του πεθερού του, ώστε να διαφύγει τη σύλληψη.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία τον αναζητούσε για τη δολοφονία του πεθερού του. Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πεθερό του, ενώ πυροβόλησε και κατά της πρώην συζύγου του.

Το αυτοκίνητο του 29χρονου είχε εντοπιστεί από την Αστυνομία στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία ο 29χρονος ήρθε τετ-α-τετ με βοσκό της περιοχής, ο οποίος τον ρώτησε γιατί βρίσκονταν εκεί, με τον 29χρονο να απαντά πως βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενείς του.

Τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, ο φερόμενος ως δράστης, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ