Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 160 προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα στις επόμενες ημέρες λήγουν οι προθεσμίες υποβολής αίτησης για τις 160 προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου και σε οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα Τετάρτη (3/11) είναι η τελευταία ημέρα για την  υποβολή αιτήσεων όσον αφορά την πρόσληψη 9 ατόμων, με με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα παράτασης, στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας.

 

  • Την Παρασκευή (5/11)  είναι η τελευταία ημέρα των αιτήσεων για τις προσλήψεις 14 ΠΕ Κτηνιάτρων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/12/2021 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

 

  • Τη Δευτέρα (8/11), ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων του διαγωνισμού, που γίνεται μέσω του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), το που έχει προκηρύξει την πρόσληψη 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – Ο.Α.Ε.Δ. (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

  • Παράλληλα την Δευτέρα (8/11) λήγουν οι προθεσμίες για αιτήσεις στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, ο οποίος θα προσλάβει 9 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, αλλά και οι αιτήσεις για προσλήψεις 8 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νέας Προποντίδας.

 

 

[Με πληροφορίες από το dikaiologitika.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ