Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Φυλλορροεί η παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου

Δημοσιεύθηκε

στις


Μπορεί ο κ. Χάρης Τομπούλογλου να παραμένει επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο θα υπάρχει… παράταξη για να ηγηθεί.
Το λέμε αυτό, γιατί μετά τις δύο πρώτες αποχωρήσεις στελεχών της για τις οποίες αναφερθήκαμε σε προηγούμενο φύλλο μας των κ.κ. Σταύρου Σκαρπαθιώτη και Οδυσσέα Κουρτέση, ήρθε να προστεθεί και αυτή της κας Στέλλας Γερολυμάτου. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα εντός της παράταξης λένε με σιγουριά ότι θα ακολουθήσουν και άλλες, καθώς οι υπόλοιποι Συνδυασμοί προσεγγίζουν τα στελέχη της “λαβωμένης” παράταξης ενόψει του τελικού καταρτισμού των ψηφοδελτίων τους.
Αναλυτικά, η επιστολή αποχώρησης από την “Καλημέρα Όμορφη Πόλη” της κας Γερολυμάτου έχει ως εξής: “Λόγω ανωτέρας βίας είμαι υποχρεωμένη να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές για Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με το συνδυασμό “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”. Θα ήθελα όμως να διαβεβαιώσω κάθε Δημοτική αρχή (τωρινή και μελλοντική) ότι είμαι στη διάθεση τους με την επαγγελματική μου ιδιότητα (ψυχολόγος) για όποια βοήθεια μου ζητηθεί.

Ευχαριστώ
Στέλλα Γερολυμάτου (M.Sc.)
Ψυχολόγος, Master στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ