Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Το όραμα μας είναι κοινό”

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο δημοτικός συνδυασμός Λυκόβρυσης-Πεύκης “Κοινωνία Ενεργων Πολιτών” επικεφαλής του οποίου και υποψήφια Δήμαρχος είναι η κα Μαρία Γώγου προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

“Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες,

Την Κυριακή 18 Μαΐου, εσείς με την ψήφο σας διαμορφώσατε το εκλογικό αποτέλεσμα και αναδείξατε το συνδυασμό της «Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών» σε θέση διεκδίκησης της Δημοτικής Αρχής.

Η στήριξή σας αυτή, δείχνει ότι πιστέψατε και στο πρόγραμμα και στο όραμά μας.  Πιστέψατε στη σοβαρή και επίπονη προσπάθειά μας και κυρίως πιστέψατε,  ότι από την πρώτη στιγμή σας μιλήσαμε με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.

Χάρη σε εσάς, η «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών», με υποψήφια Δήμαρχο μια γυναίκα με επιτυχημένη προσωπική καριέρα, την Μαρία Γώγου,   συνεχίζει κοιτάζοντας μπροστά, συνθέτοντας μέσα από γόνιμο και δημιουργικό διάλογο και παλεύοντας για τον τόπο μας

Όλοι μαζί την Κυριακή 25 Μαΐου στηρίζουμε τη «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών» και την Μαρία Γώγου.

Γιατί το όραμά μας είναι κοινό, δεν μας δεσμεύει τίποτα και κανένας, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Είμαστε εσείς, είμαστε δεσμευμένοι στο να υπηρετούμε μόνο το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών του.

Πάμε μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία για το Δήμο μας και τους κατοίκους του.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ