Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Στα μισά του… ψηφοδελτίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Κατά το ήμισυ έχει συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδη Καρπέτα, καθώς ο επικεφαλής της “Νέας Πορείας”, ανακοίνωσε τη δεύτερη 10άδα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών. Θυμίζουμε ότι στο δήμο της Μεταμόρφωσης οι Συνδυασμοί έχουν το δικαίωμα να έχουν από 28 έως 41 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο ψηφοδέλτιό τους και είναι συνήθης τακτική να συμπληρώνονται όλες οι θέσεις.
Ξεχωρίζει το δίχως άλλο η υποψηφιότητα του κ. Φώτη Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε δηλώσει αποκλειστικά στην εφημερίδα μας ότι θα είναι στο πλευρό του δημάρχου και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.
Επίσης, από τους νυν δημοτικούς συμβούλους στη νέα αυτή “παρτίδα” υποψηφίων βρίσκουμε τον κ. Κώστα Κολοβό, ο οποίος είναι και αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας από το 2012. Όπως και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Θεόδωρος Σφυρής.
Αναλυτικά, η νέα 10αδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μαζί με συνοπτικά βιογραφικά τους είναι η εξής:

ΑΚΡΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
 Αποφοίτησε από το Λύκειο Μεταμόρφωσης κι έχει σπουδές στο Ε.Α.Π., τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών. Εργάζεται στην Τράπεζα της Ελλάδος όπου κι έχει ενεργή συνδικαλιστική συμμετοχή.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Δημοτικής Συγκοινωνίας από το 2012 έως σήμερα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΑΝΑΣ
Από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι σήμερα εκτελεί χρέη Προϊσταμένου του τμήματος Πράξεων Εφαρμογής και Απαλλοτριώσεων της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών του ΥΠΕΚΑ.

ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΕΝΟΥΝΟΥ – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Υπήρξε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης την περίοδο 2008-2010 και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ίδιου σχολείου κατά την περίοδο 2010-2012.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ
Από την 1η Ιανουαρίου 2013 είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

ΠΗΓΑΔΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
Σε ηλικία 18 ετών μεταναστεύει στη Γερμανία όπου εργάσθηκε για πέντε χρόνια, με ταυτόχρονες σπουδές σε τεχνική σχολή, στην ειδικότητα του ηλεκτροτεχνίτη.
Με την επάνοδο του στην Ελλάδα, υπηρέτησε ως τεχνικός υπάλληλος για 32 ολόκληρα χρόνια στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΠΑΤΕΛΗ
Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Μεταμόρφωσης (2010 -2012) και ως μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης (2012 – 2014).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΔΗΣ
Είναι πτυχιούχος στον τομέα εφαρμοσμένων τεχνών.
Υπήρξε επί σειρά ετών επιτυχημένος αθλητής όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της περιοχής μας (Α.Ο. Κουκουβαούνων, Α.Ε. Μεταμόρφωσης, Α.Ο. Νέας Ζωής). Είναι και διαιτητής ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Α.. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος πωλήσεων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Είναι απόφοιτος σχολής μηχανολόγων μηχανικών με ειδικότητα στις εκτιμήσεις αυτοκινήτων και εργάζεται σε Ελληνική αντιπροσωπεία εισαγωγής αυτοκινήτων .

ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Συμμετέχει επί σειρά ετών σε Δ.Σ. συλλόγων της περιοχής (Αθλητική Ένωση Μεταμόρφωσης, εξωραϊστικός- εκπολιτιστικός σύλλογος “Αναδημιουργία” κ.α.).  Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 1998.
Από το έτος 2010 – 2012 υπηρετεί το Δήμο από τις θέσεις του Προέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Αντιδημάρχου Υποδομών και Αθλητισμού. Σήμερα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ