Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Περιοδεία του Κώστα Βλάχου στους Αγίους Αναργύρους

Δημοσιεύθηκε

στις


Περιοδεία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο Μαρούσι, έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μαρούσι Η Πόλη Μας” και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Βλάχος, μαζί και με στελέχη του συνδυασμού του.
Στο ενημερωτικό δελτίο του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής: “Ο κ. Βλάχος, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής και να ακούσει όλα τα θέματα που τους απασχολούν και ιδιαιτέρως για ορισμένους χώρους που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.
Ο κ. Βλάχος δεσμεύθηκε ότι αναλαμβάνοντας την εξουσία του Δήμου, θα αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα και ιδιαιτέρως τις καταλήψεις των κοινοχρήστων χώρων από σταθμευμένα αυτοκίνητα, με ρυθμίσεις τέτοιες, ώστε η περιοχή να διατηρήσει το χαρακτήρα της και να είναι φιλική τόσο προς τον μόνιμο κάτοικο, όσο και προς τους επισκέπτες, επανέλαβε δε την πάγια θέση του συνδυασμού, πως όλες οι ρυθμίσεις – και όχι μόνο στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων –  θα γίνονται ύστερα από συνεννόηση με τους τοπικούς συλλόγους και τους κατοίκους.
«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων, ιδιαιτέρως των οικονομικά αδύνατων και μετά τις εκλογές και είμαστε βέβαιοι ότι μετά από πέντε χρόνια θα μπορούμε να τους κοιτάζουμε στα μάτια έχοντας τιμήσει την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ