Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Περιοδεία του Γιώργου Τσοπανίδη στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρωί της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου, παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 2014, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Γιώργος Τσοπανίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της παράταξης «ΕΛΠΙΔΑ για τη Νέα Ιωνία – Κοινωνική Πλειοψηφία», αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τους κ.κ.  Χρήστο Παπαδόπουλο, Γιάννη Γερμακόπουλο, Νίκο Γιαννόπουλο, Λεωνίδα Δούκα, Γιώργο Ζαχαρόπουλο, Γιάννη Καραγιώργη, με τη συμμετοχή και του πρώην δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Ιωαννίδη και του κ. Θανάση Ηλιδάκη, επισκέφτηκε με αφορμή τον ερχομό της νέας χρονιάς το «γκαράζ» της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου Νέας Ιωνίας, προκειμένου να ευχηθεί στους εργαζόμενους.

Μέσα σε κλίμα φιλικό και εγκάρδιο, οι εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές με τον κ. Τσοπανίδη και τα λοιπά στελέχη της ΕΛΠΙΔΑΣ και τους ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στα θέματα της υπηρεσίας τους. Ο κ. Τσοπανίδης και τα στελέχη της ΕΛΠΙΔΑΣ τους ευχαρίστησαν για την προσπάθεια που καταβάλλουν ακόμη και στις μέρες των εορτών να κρατούν την πόλη μας καθαρή, παρά τις όποιες δύσκολες συνθήκες και αντιξοότητες.
Αργότερα ο κ. Τσοπανίδης και το κλιμάκιο της ΕΛΠΙΔΑΣ επισκέφτηκαν την υπηρεσία του ΟΑΕΔ, που λειτουργεί στον Περισσό και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους πολίτες, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τον ουσιώδη ρόλο που καλείται να επιτελέσει ο Οργανισμός στη σημερινή σκληρή πραγματικότητα της πρωτοφανούς ανεργίας.
Τέλος ο κ. Τσοπανίδης και το κλιμάκιο της ΕΛΠΙΔΑΣ επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ Ν.Ιωνίας, συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας για τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν από την απουσία γιατρού από το ΚΑΠΗ και αντάλλαξαν εγκάρδιες  ευχές για τη νέα χρονιά.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ