Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Παραμένει επικεφαλής ο Χάρης Τομπούλογλου με… απώλειες

Δημοσιεύθηκε

στις


Παραμένει μέχρι νεωτέρας στην τοπική πολιτική επικαιρότητα του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, καθώς μετά τη σύλληψη του είχαμε εξελίξεις στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.
Καταρχάς, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη “Καλημέρα Όμορφη Πόλη”, μετά τα όσα συνέβησαν με τη σύλληψη του κ. Τομπούλογλου και την κατηγορία για εκβιασμό, αποφάσισε να τον διατηρήσει ως επικεφαλής της.
Η παραπάνω απόφαση λογικά επηρέασε το δεύτερο μέτωπο των εξελίξεων, στο οποίο είχαμε τις αποχωρήσεις από την παράταξη δύο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, πρόκειται για τον πρώην δημοτικό σύμβουλο, κ. Σταύρο Σκαρπαθιώτη και τον κ. Οδυσσέα Κουρτέση, ο οποίος είχε «κατέβει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στις προηγούμενες εκλογές υπό τον κ. Τομπούλογλου.

Σ. Σκαρπαθιώτης: «Αποχωρώ από την παράταξη»
Στην επιστολή αποχώρησης του κ. Σκαρπαθιώτη αναφέρονται τα εξής: «…Με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω δημόσια την απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράταξη και ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Καλημέρα όμορφη Πόλη»
Σας ευχαριστώ με την μέχρι τώρα συνεργασία μας.
Μετά τιμής
Σταύρος Σκαρπαθιώτης”

Ο. Κουρτέσης: «Αυτονόητη η απόφαση της παραίτησης»
Η επιστολή του κ. Οδυσσέα Κουρτέση έχει ως εξής: «Η πηγαία αγάπη για την πόλη μας, τη Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα, η αυθόρμητη όρεξη και διάθεση να συνδράμω στην επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας και η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά του Δήμου στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα, με ώθησαν το 2010 να συμμετάσχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη».
Μία παράταξη, με πολλά αξιόλογα στελέχη τα οποία συναισθάνονταν το ίδιο ακριβώς όραμα με εμένα, μοιράζονταν τις ίδιες ακριβώς ανησυχίες και καλλιεργούσαν τις ίδιες προσδοκίες.
Δυστυχώς όμως, οι εξελίξεις μας φέρνουν από εδώ και πέρα να βαδίσουμε σε διαφορετικούς δρόμους.
Έρχονται στιγμές ανυποψίαστες όπου οι εξελίξεις μας ξεπερνούν. Τα δυσάρεστα γεγονότα της παραμονής των Χριστουγέννων, με αναγκάζουν  και με οδηγούν στην αυτονόητη απόφαση να παραιτηθώ της υποψηφιότητας μου ως δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθώς επίσης και να θέσω τον εαυτό μου οριστικά εκτός της παράταξης, με επιστολή που κατέθεσα στον Γραμματέα της Δημοτικής Παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» κ. Λευτέρη Αντωνόπουλο, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2014.
Η παρουσία μου στην πόλη και τη γειτονία μου, η υποστήριξη των συνδημοτών στο πρόσωπο μου στις προηγούμενες εκλογές, αλλά κυρίως οι αρχές μου, μου επιβάλλουν να αποχωρίσω από την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη».
Η εκτίμηση και η συμπαράσταση μου, από ανθρωπιστικής άποψης στο πρόσωπο του κ. Χ. Τομπούλογλου, θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη και αναλλοίωτη καθώς επίσης και η πίστη μου για αίσια έκβαση.
Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όλους όσους γνώρισα κατά τη διάρκεια της 3ετής συμμετοχής μου στο συνδυασμό και ελπίζω να συναντηθούμε σε νέους αγώνες για μια πιο όμορφη, πιο αληθινή πόλη.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ