Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλαγή προσώπου στην κεφαλή της παράταξης «Καλημέρα, Όμορφη Πόλη» και κατ’ επέκταση στην υποψηφιότητα για τη δημαρχεία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, με τον Χάρη Τομπούλογλου να αποσύρεται και να αφήνει τη θέση του στο Λύσανδρο Γεωργαμλή,

Συγκεκριμένα, ο μέχρι τώρα αρχηγός του συνδυασμού, Χάρης Τομπούλογλου ανακοίνωσε στην ολομέλεια της παράταξή του, που συνεδρίασε πριν λίγες ημέρες, την απόφασή του να μην διεκδικήσει τον Δήμο, προφανώς υπό το βάρος της δικαστικής του περιπέτειας.
Η διαδοχή έγινε άμεσα, καθώς, στην ίδια συνεδρίαση, και έπειτα από διάλογο που ακολούθησε, αποφασίστηκε την θέση του κ. Τομπούλογλου στην ηγεσία να πάρει ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο οποίος είναι πλέον και ο υποψήφιος δήμαρχος εκ μέρους της «Καλημέρας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργαμλής θεωρήθηκε η πλέον κατάλληλη επιλογή, δεδομένων ότι, πέραν της αναγνωρισιμότητας του προσώπου του, της απήχησης που έχει αυτό τον καιρό στο Δήμο η επικείμενη ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με το ότι ο υποψήφιος δήμαρχος έχει άρρηκτα συνδεδεμένο το όνομά του με τον ιστορικό σύλλογο. Θυμίζουμε, ότι η παράταξη έχει πάρει θέση υπέρ της κατασκευής του γηπέδου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ