Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Ο λαός να στηρίξει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ”

Δημοσιεύθηκε

στις


Προεκλογική συγκέντρωση διοργάνωσε το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου την Παρασκευή 9 Μάη στην πλατεία του ηλεκτρικού σταθμού Μαρουσίου, με ομιλητές τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και τον Θανάση Φωτόπουλο υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο κ. Φωτόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων:«Η δημοτική αρχή της ΝΔ με δήμαρχο τον κ. Πατούλη υλοποίησε μια βαθιά αντιλαϊκή πολιτική.
O εξορθολογισμός και το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου που παρουσιάζει ο δήμαρχος της ΝΔ κ. Πατούλης με το δήθεν πλεόνασμα, βασίζεται στην άγρια φοροληστεία των εργαζομένων, με στόχο να υλοποιηθούν έργα που θα εξυπηρετήσουν σε προτεραιότητα επιχειρηματικούς ομίλους….
Το τεράστιο μέρος των εσόδων προέρχεται από βαριά, άμεση και έμμεση, φορολόγηση του πενιχρού εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας με τα “ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας” να κατέχουν, και με μεγάλη διαφορά, την πρωτοκαθεδρία….
Σχετικά με την περιβόητη κοινωνική πολιτική του δήμου, αυτό που υλοποιείται στο Μαρούσι είναι η στρατηγική πολιτική του κεφαλαίου. Δηλαδή, να δοθεί το τελικό χτύπημα στις όποιες κρατικές κοινωνικές υποδομές έχουν απομείνει και να υποκατασταθούν από ένα ακόμη πιο υποβαθμισμένο δίχτυ, υποτυπώδους προστασίας, που και αυτό θα παραδοθεί, στο κεφάλαιο και στους αετονύχηδες των ΜΚΟ.
Οι υπόλοιπες παρατάξεις δεν διαφωνούν -ουσιαστικά- με την εφαρμοζόμενη πολιτική. Η όποια κριτική τους γίνεται για δευτερεύοντα ζητήματα και η ανούσια αντιπολίτευσή τους γίνεται για να κρύψουν την συμφωνία τους στο κύριο: Το πέρασμα, δηλαδή, της κυρίαρχης πολιτικής με όχημα την τοπική διοίκηση…. προσπαθούν να θολώσουν τις θέσεις τους και να παρουσιαστούν και αυτοί αθώοι, αναμάρτητοι, ενωτικοί, ανεξάρτητοι και δήθεν χρήσιμοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες.
Γι’ αυτό πρέπει να τους γυρίσει την πλάτη ο Λαός και να στηρίξει σε όλες τις κάλπες και τις δυο Κυριακές τα ψηφοδέλτια της ελπίδας, του αγώνα και της ανατροπής, να υπερψηφίσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και την Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο μας και την περιφέρεια».

Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ