Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Ξεκίνημα για τον Γιάννη Τσαβαρή

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η πρώτη ομιλία του Δημάρχου  Σαλαμίνας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας» Γιάννη Τσαβαρή εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών.

 

Ο κόσμος, που ξεπέρασε τα 1.200 άτομα, δεν πλημμύρισε μόνο τις δύο ειδικά διαμορφωμένες για την ομιλία αίθουσες, αλλά απέκλεισε και τους δρόμους γύρω από το κατάστημα.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος έκανε μια αναδρομή στα πεπραγμένα της παρούσας Δημοτικής Αρχής από 1/1/2011 μέχρι και σήμερα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μεγάλα έργα που εντάχθηκαν το 2011 και ήδη εκτελούνται, στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, στην οικονομική διαχείριση και τα προβλήματα που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο Δήμος, σε περιβαλλοντικά θέματα και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί γύρω από αυτά.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην μεγάλη προσπάθεια ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτισμού του νησιού που ξεκίνησε από τις 2 Μαρτίου 2011 με την παρουσία του Δημάρχου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με ιδιαίτερη επιτυχία. Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην διαδρομή της διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 και ενημέρωσε για τις θετικές εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα αυτό.

Κλείνοντας ο κ.  Τσαβαρής προέτρεψε τους δημότες εν όψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης “να επιλέξουν αυτόφωτο και αυτοδιοικούμενο Δήμαρχο και όχι ετερόφωτο και ετεροδιοικούμενο, δηλαδή αυτός που θα εκλεγεί από την ψήφο των δημοτών να είναι ο πραγματικός Δήμαρχος και όχι υποκατάστατο κάποιου άλλου ο οποίος θα κινεί τα νήματα πίσω από την κουρτίνα”.

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ