Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Νέο ραντεβού στις 9 Μαρτίου για τη «Ρήξη και ανατροπή στο Ηράκλειο»

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε προσφάτως η δεύτερη ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής κίνησης Ηρακλείου Αττικής “Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο”.

Στο πλαίσιο των βασικών προγραμματικών και οργανωτικών αρχών που αποφάσισε η πρώτη ιδρυτική συνέλευση και σε πνεύμα ενωτικό και δημοκρατικό, μέσα από γόνιμο διάλογο, ουσιαστικές παρεμβάσεις και πλούσιο προβληματισμό, συζητήθηκε, διαμορφώθηκε και αποφασίστηκε:

– Η ιδρυτική διακήρυξη της Δημοτικής Κίνησης

– Οι βασικές οργανωτικές αρχές λειτουργίας της

Επίσης στη συνέλευση αποφασίστηκε το  όνομα της Δημοτικής Κίνησης να είναι: «ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ- Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση». 
“Ένα όνομα που δίνει ξεκάθαρα το στίγμα της παράταξής μας και εκφράζει την ενότητα και την αντιστοιχία με το περιεχόμενο της δράσης μας.  Καλούμε όλους τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, τους δημοκράτες, τους αντιφασίστες και αντιρατσιστές να συμβάλλουν ενωτικά και δημοκρατικά σε αυτήν την προσπάθεια για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να ανατρέψουμε τις πολιτικές δεκαετιών στο Δήμο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ   Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ” είναι το κάλεσμα των ανθρώπων της “Ρήξης” που θα κάνουν την επόμενη συνέλευση τους την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11 π.μ. στον πολυχώρο  Πικαντίλι  (Κουντουριώτου 20).

ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ