Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Μια “Συμπολιτεία” για την Πεντέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη νέα δημοτική κίνηση του Δήμου Πεντέλης “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ” παρουσίασε ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων κ. Μανώλης Γραφάκος σε ανοιχτή εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου θέτοντας ως στόχο  τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και την βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη.
Όπως ανάφερε ο κ. Γραφάκος η “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ” έχει ξεκάθαρους στόχους, που έχουν τεθεί από το κείμενο των 30 αιρετών και πρώην αιρετών που συμμετέχουν σε αυτήν.  “Στόχοι που αφορούν την προώθηση όλων των μεγάλων πολεοδομικών θεμάτων που έχει αφήσει σε τέλμα τη σημερινή διοίκηση, τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στην πόλη, την άσκηση κοινωνικής πολιτικής που θα αφορά τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και το σύνολο των συμπολιτών μας, την αναβάθμιση του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος του Πεντελικού, την άσκηση πολιτικών βιώσιμης ανάπτυξης που προστατεύουν το περιβάλλον και την αύξηση της αποτελεσματικότητας του δημοτικού μηχανισμού. Εχέγγυο για την επιτυχία των στόχων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, είναι ότι όλοι αυτοί οι στόχοι έχουν συμφωνηθεί από το σύνολο των στελεχών της” όπως τονίζεται σε δελτίο  τύπου της παράταξης.
Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κ.  Γραφάκος και, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Καλλιανιώτης,  Βλάσσης Σιώμος, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Ελένη Πολίτη, Νατάσα Κοσμοπούλου, ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μελισσίων Λουκάς Μακρής και  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Λάζος,

Η πολιτική γραμματεία
Τέλος παρουσιάστηκε η νέα πολιτική γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης που αποτελείται από τους κ.κ.: Μανώλη Γραφάκο, Άγγελο Ζησιμόπουλο, Κώστα Καλλιωνιώτη, Γιώργο Καρβουνάκη, Ντίνα Κολοβού, Βασίλη Λάζο, Μιχάλη Ματούση, Χάρη Νικολέτο και Βλάσση Σιώμο. Χαιρετισμό εκ μέρους της πολιτικής γραμματείας απεύθυναν ο κ. Ζησιμόπουλος, ο κ. Νικολέτος και ο κ. Ματούσης.
“Ξεκινάμε δυνατά και απευθύνουμε πλέον ένα διαρκές ανοικτό, έντιμο, ειλικρινές κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν η πόλη να γυρίσει σελίδα, να αφήσει πίσω την αδράνεια και να πορευθεί μπροστά με στόχο την βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη μας” τονίζει η νεοσύστατη παράταξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ