Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Μεταμόρφωση: Σωρεία υποψηφίων Δημάρχων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Δήμο της Μεταμόρφωσης ο χρόνος προς τις εκλογές πιθανότατα θα αφαιρέσει υποψηφιότητες παρά θα προσθέσει, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχουν 8 επίσημες ανακοινώσεις υποψηφίων και μία ανεπίσημη.
Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά.
Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο του και το σίγουρο είναι ότι το ψηφοδέλτιό του θα είναι κατά πολύ ανανεωμένο, καθώς πέντε δημοτικοί του σύμβουλοι, θα είναι υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς και ένας θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος. Αναφερόμαστε στον κ. Αλέξανδρο Νάστο, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία της ανεπίσημης υποψηφιότητας που γράψαμε στην εισαγωγή. Θυμίζουμε ότι ο δήμαρχος στις προηγούμενες εκλογές είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Να επανέλθει στο δημαρχιακό θώκο θα προσπαθήσει ο κ. Δημήτρης Τζίτζιφας, ο οποίος μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα. Το ψηφοδέλτιο και του πρώην δημάρχου θα έχει σημαντικές αλλαγές, καθώς Δημοτικοί Σύμβουλοί του ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο. Συγκεκριμένα ο κ. Στράτος Σαραούδας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και στο πλευρό του θα έχει τον κ. Χρήστο Παπαχαρίση, οι οποίοι στις εκλογές του 2010 εισήλθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο υπό τον κ. Τζίτζιφα.
Η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας, αυτή της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό το ποιος θα είναι επικεφαλής της. Θυμίζουμε ότι μετά τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Πανουργιά χρέη επικεφαλής εκτελεί ο κ. Νίκος Καραντωνίου, ο οποίος όμως δε φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Περισσού για επικεφαλής του Συνδυασμού.
Η επόμενη υποψηφιότητα είναι αυτή του κ. Μιχάλη Χαρίση, ο οποίος αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την κάλπη, κάτι που δε συνέβη το 2010.  Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η υποψηφιότητα του κ. Παναγιώτη Χρυσανθίδη. Τέλος, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει στην ίδρυση συνδυασμού, χωρίς ακόμα να έχει εκλέξει επικεφαλής, ενώ στον ίδιο χώρο κινείται και η υποψηφιότητα του κ. Βασίλη Καραβάκου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ