Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Μαρούσι: Ζητούν τη ρεβάνς από τον Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μια αντικατάσταση στην ομάδα των υποψηφίων δημάρχων,αλλά αρκετό φρεσκάρισμα στα ψηφοδέλτια,η προεκλογική μάχη για το Δήμο Αμαρουσίου θα αποτελέσει μια ρεβάνς της τελευταίας αναμέτρησης. Ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Πατούλης, με αρκετές νέες προσθήκες στον συνδυασμό του βάζει πλώρη για τρίτη συνεχόμενη θητεία, προβάλλοντας και πάλι ως φαβορί (το 2010 είχε κερδίσει από τον πρώτο γύρο).

Πόσο μάλλον τη στιγμή που η νυν αξιωματική αντιπολίτευση στο Δ.Σ.της πόλης άλλαξε τα τελευταία χρόνια τρεις επικεφαλής και πλέον κατεβαίνει με υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Κώστα Βλάχο και με νέο ψηφοδέλτιο.
Όσο για τον υποψήφιο της παράταξης στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση,κ.Ηλία Γιαννακάκο, αυτός κατεβαίνει με τον συνδυασμό του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λευτέρη Μαγιάκη,ο οποίος,με την ορμή της αντιμνημονιακής πολιτικής, φαντάζει ως ο μοναδικός που μπορεί να προκαλέσει τον κραταιό κ. Πατούλη.

Το ΚΚΕ συμμετέχει και πάλι στις εκλογές με τον κ.Θανάση Φωτόπουλο,ενώ παρόντες θα είναι και οι “Εκτός των Τειχών” με επικεφαλής ξανά τον κ. Δημήτρη Πολυχρονιάδη.Τέλος, και ο κ.Δορύλαος Κλαπάκης στοχεύει στην επανεκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ