Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Μήνυμα νίκης και ελπίδας” (photo+video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Την ψήφο των πολιτών της Νέας Ιωνίας για να πάει μπροστά η πόλη και να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος των τελευταίων 3,5 ετών ζήτησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής” Δέσποινα Θωμαΐδου στην κεντρική της ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαΐου στον πεζόδρομο της Μικράς Ασίας.

 

Μπροστά σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο που γέμισε τον πεζόδρομο η κα Θωμαΐδου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της ευχαριστώντας για μια ακόμα φορά τους πολίτες της Νέας Ιωνίας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο της. “Η Νέα Ιωνία μίλησε. Δίνετε το μήνυμα της ελπίδας και της νίκης” είπε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

Η κα Θωμαΐδου επανέλαβε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και πως την ίδια δεν την ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή καθώς επιθυμεί μόνο να υπηρετήσει τον τόπο της. “Προτιμήσαμε να περπατήσουμε στις γειτονιές της πόλης και να δούμε από κοντά τα προβλήματα παρά να βγούμε στα κανάλια και τα ραδιόφωνα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Αστοχήσατε παντού κύριε Δήμαρχε”

Στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Δημοτική Αρχή του κ. Γκότση κατηγορώντας για αδράνεια και απραξία και τονίζοντας πως η εικόνα της πόλης σήμερα είναι θλιβερή με τους κοινόχρηστους χώρους εγκαταλελειμμένους, παιδικές χαρές ξέφραγα αμπέλια, πεζοδρόμια σε κακή κατάσταση.

“Έργα δεν έγιναν. Το εμπορικό κέντρο υποβαθμίστηκε. Λείπουν στόχοι, προγράμματα και οράματα. Απογοήτευση παντού…. Δεν μπορείτε κύριε Δήμαρχε να διοικείτε με τον αυτόν τον τρόπο μια πόλη σαν τη Νέα Ιωνία με 120.000 κατοίκους. Δυστυχώς αστοχήσατε κύριε Δήμαρχε παντού” τόνισε.

Αναφερόμενη στις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού ανέφερε τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και την ουσιαστική στήριξη των ευπαθών ομάδων. “Δεσμευόμαστε για μια πόλη καθαρή με τοποθέτηση νέων κάδων, έναν δήμο που θα στηρίζει την απασχόληση και την τοπική αγορά” δήλωσε. Επιπλέον εξήγγειλε τη δημιουργία Γραμμής Δημότη που εξυπηρετεί τους πολίτες χωρίς χρέωση, την αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων και παρεμβάσεις ενεργειακής εξοικονόμησης σε δημοτικούς και κοινόχρηστους χώρους. Η υποψήφια Δήμαρχος είπε πως θα επανασχεδιαστούν οι παιδικές χαρές και θα ενισχύσουν κρίσιμες κοινωνικές δομές όπως τα ΚΑΠΗ και προγράμματα όπως το “Βοήθεια στο Σπίτι”. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στην ανάγκη ενίσχυσης και παροχής κινήτρων από το Δήμο σε νέους επιχειρηματίες για την ίδρυση επιχειρήσεων

Η κα Θωμαΐδου κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν την Κυριακή ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα: “Ο κύκλος της δημοτικής αρχής κλείνει στις 18 Μαΐου. Πάμε όλοι μαζί δυνατά…Βοηθήστε μας να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο για την πόλη”

Δείτε και video από την εκδήλωση εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=gNsuuNMYhC4

http://www.youtube.com/watch?v=yBRrQtEc70E

http://www.youtube.com/watch?v=41oAg2QAOwk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ