Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Θέλουμε ένα σύγχρονο δήμο που θα εξυπηρετεί τον πολίτη” (photo+video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Την πεποίθησή του πως η “Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος” θα είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών εξέφρασε ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γιώργος Τσοπανίδης, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού το βράδυ της Τρίτης 13 Μαΐου στην πλατεία Σημηριώτη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό του επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, κ. Άρη Χατζησαββίδη ο οποίος κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή Γκότση πως επί 3,5 χρόνια δεν παρήγαγε έργο και συγκάλυψε σκάνδαλα τα οποία είχε καταγγείλει και η ίδια ως αντιπολίτευση.
Στη συνέχεια ανέβηκε στην εξέδρα ο κ. Τσοπανίδης που, έχοντας στο πλάι του τον κ. Χατζησαββίδη, μίλησε αρχικά για τη συνεργασία των δύο πλευρών τονίζοντας πως διαπιστώθηκαν προγραμματικές συγκλίσεις και διαβεβαιώνοντας πως  δεν υπήρξε μοίρασμα θέσεων και αξιωμάτων.
Αναφερόμενη στη δημοτική αρχή μίλησε για “παράταξη των κουρασμένων παλικαριών   που έχει αναλωθεί σε μια μόνιμη διαμαρτυρία για το κάθετι”. “Δεν αρκεί μόνο η διαμαρτυρία στα λόγια αλλά και το αποτέλεσμα. Αυτό θέλει ο πολίτης” σχολίασε. Ακολούθως μίλησε για “παράταξη των κυβερνητικών αξιωματούχων που θέλουν να περάσουν στο δήμο γιατί βλέπουν να τελειώνει η θητεία τους στις κυβερνητικές θέσεις”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε πως υπάρχουν χρηματοδοτικά εργαλεία που ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου δεν χρησιμοποίησε η δημοτική αρχή για να κάνει έργα στην πόλη και δεσμεύτηκε πως η παράταξή του, αν βρεθεί στη διοίκηση του Δήμου, θα χρησιμοποιήσει αυτά τα εργαλεία. “Εμείς δεν έχουν ιδεοληψίες. Δεν πιστεύουμε πως ο ιδιωτικός τομέας είναι κάτι κακό. Δεν είμαστε στην εποχή του ψυχρού πολέμου. Θέλουμε έναν σύγχρονο δήμο που θα εξυπηρετεί τον πολίτη”  τόνισε.
Στη συνέχεια ανέφερε πτυχές του προγράμματος της παράταξης όπως την ουσιαστική ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών με νέες δομές (όπως το Κοινωνικό Εστιατόριο), αλλά και τη συμμετοχή επιχειρήσεων και εθελοντών, στους οποίους ο δήμος θα δίνει κίνητρα και θα αναγνωρίζει τη συνεισφορά τους. Μίλησε, ακόμα, για την ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας με το να δοθεί κατεύθυνση στην τοπική αγορά μέσω εξειδίκευσης και δημιουργίας διατοπικού κέντρου εμπορίου στην πόλη.
“Δώστε μας τη δύναμη να σας υπηρετήσουμε για τη Νέα Ιωνία που μας αξίζει” είπε κλείνοντας ο κ. Τσοπανίδης που προέβλεψε νίκη την πρώτη Κυριακή και μια ακόμα μεγαλύτερη τη δεύτερη Κυριακή. Μετά το τέλος της ομιλίας του αναγνώστηκαν τα ονόματα των υποψηφίων Συμβούλων ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα.

Δείτε και video εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=J-iiJmg2Jr0

http://www.youtube.com/watch?v=El4HfJU-Dl0

http://www.youtube.com/watch?v=l0KuwXNOnNU

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ