Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

«Η Περιφέρεια Δούρειος ίππος κατά της λιτότητας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Περιοδεία στο δήμο Περάματος πραγματοποίησε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου.

Επισκέφθηκε αρχικά το ιχθυοπωλείο του οποίου οι ιδιοκτήτες είχαν δεχθεί ρατσιστική επίθεση χρυσαυγιτών το καλοκαίρι του 2012 και αργότερα τον ΕΟΠΥΥ της πόλης, τους Γιατρούς του Κόσμου και το δημαρχείο. Εκεί, είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο, Παντελή Ζουμπούλη, με τη Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Γιώτα Λιγνού, καθώς και με τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Καθαριότητας, Δημήτρη Αργυρόπουλο.
Μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου δήλωσε:
• «Ο απερχόμενος περιφερειάρχης όφειλε να κάνει την Περιφέρεια εργαλείο, Δούρειο ίππο, για να αντισταθεί στις πολιτικές λιτότητας».
• «Η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας θα τιμήσει τη θέση της, αντιστεκόμενη στην κυβέρνηση και θέτοντας θέματα στην Κομισιόν».
• «Η λογική του ‘δεν έδωσα αλλά έταξα’ του απερχόμενου περιφερειάρχη πρέπει να σταματήσει», είπε, αναφερόμενη στο ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ που ενώ είχε εγκριθεί, ουδέποτε δόθηκε για υλοποίηση σειράς κοινωνικών δράσεων στην πόλη. Και πρόσθεσε: «Ο απερχόμενος περιφερειάρχης έπαιξε ακόμη και με τη φτώχεια του Περάματος».
• Αναφερόμενη στο ΣΕΣ (νέο ΕΣΠΑ), υπογράμμισε ότι πρέπει «να κεφαλαιοποιηθεί ο θεματικός άξονας της φτώχειας και της ανεργίας, οικοδομώντας κοινωνικές υποδομές και δημιουργώντας κανονικές θέσεις εργασίας».
• «Θα είναι νίκη του συστήματος, των εργολάβων και του απερχόμενου, αν για την πλειοψηφία του κόσμου η Φυλή, το Πέραμα και η Κερατέα συνεχίσουν είτε να είναι πολύ μακριά είτε να μην υπάρχουν».
• «Ο δήμος Περάματος είναι πεδίο και αρένα της κρίσης της Δημοκρατίας».
• «Η άγνοια επιτρέπει το πάρτι των τρωκτικών».
• «Γίνεται προσπάθεια απαξίωσης της εργασίας, προκειμένου να νομιμοποιηθεί η αντεργατική νομοθεσία στα μάτια των πολιτών».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ